Godt Nytår

Godt Nytår – velkommen til 2018

Du har forhåbentligt overstået alle forberedelserne til den kommende udsalgsmåned, der gerne skulle være indbringende og rense ud på hylderne, så du kan få plads til nye varer.

Er din hjemmeside også klar til det nye år?

Flere og flere bruger deres mobil eller tablet til at online-shoppe på og søge information om alt muligt, og netop derfor er det vigtigt at din side er helt klar til at give dine besøgende, hvad de vil have. I januar vil der komme en række indlæg om, hvordan du trin for trin kan optimere din side.

Sidder dine title tags lige i skabet? Eller er du på holdet med – hvad er title tags?

Her vil Mediesitter komme med gode idéer til, hvordan du får løst denne opgave, og hvor dit fokus skal være, når du udvælger dine. Hvorfor er det vigtigt, fordi det er dé ord Google bruger i deres søgninger.

Mediesitter ønsker dig et Godt Nytår | husk title tags (54 anslag har du at gøre godt med. I det nye år bliver det mindre. Mindre skærme mindre plads til dine tags).

Meta-beskrivelser – dem der står lige under dine title tags

Mediesitter ønsker dig et Godt Nytår | husk title tags | fokus på meta-beskrivelserne | vær omhyggelig med teksterne på din hjemmeside –120 anslag incl mellemrum er, hvad du har at gøre godt med. Her skal du være sælgende og beskrivende, have fokus på dit produkt OG have fokus-søgeordet med. Heldigvis kommer der en udvidelse i det nye år, hvor Mediesitter også kommer med fif og fiduser til, hvad der er smart at have med her.

WordPress vil også være i fokus, når det nye år starter.

Der er kommet masser af nye ting man kan udvide med, og som altid, når der kommer noget godt, så kommer der også noget dårligt. Vi kigger på det det gode og sjover – og det vigtige og kedelige.

Vi starter nu, med det gode og sjove – Godt Nytår.