Sociale medier + babysitter = Mediesitter

Hvem er Mediesitter:

Jeg hedder Susanne Hoff-Clausen, er uddannet erhvervssproglig korrespondent og har arbejdet med administration, annoncesalg og medieplanlægning i mange år. Den digitale verden har min store interesse, og derfor har overgangen fra print til online ikke været nogen udfordring for mig.

Min første hjemmeside lavede jeg 1999, hvor jeg delte alt om min nyfødte datter, så familien kunne følge med. Super primitiv, men til stor glæde. Siden har jeg arbejdet med mange forskellige hjemmesideprogrammer, inden jeg faldt for WordPress.

Faldt og faldt.... I 2012 arbejdede jeg i en projektgruppe, hvor projektet skulle have en hjemmeside. Det billigste tilbud var på ca. 40.000,- med binding på tre år og x-antal kroner årligt.

Det kan vi da selv! (alle peger på Susanne)

Det blev en chok-start i WordPress, uendelige mængder af YouTube videoer, online-læsestof og spørgsmål til mine netværk. Godt WP ikke var så omfattende, som det er i dag. Hjemmesiden endte med ca. 230 sider - nyhedsbreve, online tilmeldinger, vejledninger... Det var en sørgelig dag, da projektet var gennemført og siden lukkede. Mange er kommet til siden: Se de aktive her.

WordPress

Der er r i g t i g mange muligheder - så spørg!

Tidligere var idégrundlaget for Mediesitter at arbejde med at holde Facebook-sider aktive i samspil andre sociale medier, men det meste af tiden gik med at lave hjemmesider i WordPress. Derfor sadlede jeg om og tilføjede - det der med hjemmesider til navnet om mit brand. Det er komplekst at arbejde med hjemmesider, der er en masse detaljer og viden om, hvad der kan lade sig gøre, der skal gå op i en højere enhed, før at resultatet sidder lige i skabet.

WordPress Meet Up

(Afholdes pt ikke - grundet Covid19) Et par gange om året mødes jeg med andre, der arbejder med WordPress. Det er en blandet skare, hvor nogen arbejder for web-bureauer og andre passer foreningssider på fritidsbasis, men det fylder ikke, her er der plads til at vende store og små spørgsmål. De emner, der ofte er oppe at vende, er, hvad der skal ske i fremtiden.

Vi er alle gode til at arbejde i WordPress på hver vores måde, og vi er alle omstillingsparate, fordi der hele tiden kommer nyt. Er det ikke i WP, kan det være Google eller andre af de helt store spillere i onlineverdenen, der får os til at ændre kurs og lære at tackle de nye udfordringer, så det passer til den måde vi arbejder.

Spørg, jeg deler gerne min viden om - det der med hjemmesider.

Med venlig hilsen

Mediesitter
Susanne Hoff-Clausen
Stenkistebuen 20
4180 Sorø

info@mediesitter.dk

Mobil 21 47 39 77
CVR. nr. 36120045