Sociale medier + babysitter = Mediesitter

Hvem er Mediesitter:Mediesitter Susanne Hoff-Clausen

Jeg hedder Susanne Hoff-Clausen, er uddannet erhvervssporglig korrespondent og har arbejdet med administration, annoncesalg og medieplanlægning i mange år. Den digitale verden har min store interesse, og derfor har overgangen fra print til online ikke været nogen udfordring for mig. Jeg har arbejdet med mange forskellige hjemmesideprogrammer, inden jeg faldt for WordPress.

WordPress

Tidligere var idégrundlaget for Mediesitter at arbejde med at holde Facebook-sider aktive i samspil andre sociale medier, men det meste af tiden gik med at lave hjemmesider i WordPress. Derfor sadlede jeg om og tilføjede – det der med hjemmesider til navnet om mit brand. Det er komplekst at arbejde med hjemmesider, der er en masse detaljer og viden om, hvad der kan lade sig gøre, der skal gå op i en højere enhed, før at resultatet sidder lige i skabet. Der er r i g t i g mange muligheder – så spørg!

WordPress Meet Up

En gang om måneden mødes jeg med andre, der arbejder med WordPress. Det er en blandet skare, hvor nogen arbejder for web-bureauer og andre passer foreningssider på fritidsbasis, men det fylder ikke, her er der plads til at vende store og små spørgsmål. De emner, der ofte er oppe at vende, er, hvad der skal ske i fremtiden. Lige nu her i marts 2018, bliver der talt meget om persondataforordningen – General Data Protection Regulation (GDPR), der træder i kraft den 25. maj 2018. En anden ting, der fylder meget, er den nært forestående forbedring af editoren i WordPress – den kaldes Gutenberg og skulle gøre arbejdet meget nemmere. Det bringer os alle sammen frem til, at vi skal lære noget nyt, lige dét, der er spændende i arbejdet med WP.

Vi er alle gode til at arbejde i WordPress på hver vores måde, og vi er alle omstillingsparate, fordi der hele tiden kommer nyt. Er det ikke i WP, kan det være Google eller andre af de helt store spillere i onlineverdenen, der får os til at ændre kurs og lære at tackle de nye udfordringer, så det passer til den måde vi arbejder.

Spørg, jeg deler gerne min viden om – det der med hjemmesider.

Med venlig hilsen

Mediesitter
Susanne Hoff-Clausen
Vedelsgade 8
4180 Sorø

info@mediesitter.dk

Mobil 21 47 39 77
CVR. nr. 36120045